Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

Saturday, May 23, 2009

Σαλόνικα

Ήμουν Θεσσαλονίκη το σ/κ που μας πέρασε και νιώθω πως ότι και να πω γι'αυτή την πόλη είναι λίγο. Με το που πάτησα το πόδι μου η ενέργειά της με διαπέρασε... Είναι απίστευτο το πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει η διάθεσή σου αναλόγως την ενέργεια στην οποία εκτίθεσαι. 3 βράδια κοιμήθηκα στη συμπρωτεύσουσα και από εκεί που ήμουν στα χειρότερά μου πριν φύγω, μες στο άγχος και την κατάθλιψη, ως δια μαγείας όταν γύρισα ήμουν τόοοσο χαρούμενη...και είμαι ακόμα δηλαδή. Όλη αυτή την ενέργεια τη μάζεψα μέσα σε 3 μέρες μόνο... είναι απίστευτη η Σαλονίκη το καλοκαίρι.. Η βόλτα στην παραλία, και αυτή τη φορά κυκλοφορούσαν πολύ ωραία τυπάκια λόγω της συναυλίας των ska-p, στην οποία παρεβρέθηκα όπως ήταν φυσικό!! :D Παιδιά στο γρασίδι κάτω από το λευκό πύργο να παίζουν κορίνες και μπαλάκια, παιδιά με χράματα στα μαλλιά, παιδιά γεμάτα θετική ενέργεια!! Πρώτο βράδυ, θεατρική παράσταση "Λυσιστράτη' των ΤΕΙ Θεσ/νίκης και μετά στο Λιμάνι(παρέα με τον κύριο Κανάκη!!χαχα) να χτυπιόμαστε με Offspring,Rehab,Ξύλινα και Κίτρινα(ποδήλατα!!)-Θέλω να ζήσω μέσα στη μέρα θέλω τα χέρια να σηκώνω στον αέρα..!!Θέλω τον ήλιο και οξυγόνο.....!!- Το βράδυ μετά τη συναυλία στο Αριστοτέλειο που είχε πάρτυ να καθόμαστε όλοι κάτω και να μη μας νοιάζει τίποτα..Και μετά στο μπαρ-πλοιαράκι να τσουγκρίζουμε ποτήρια γεμάτα μπύρα με τους ska-p και να χορεύουμε σε ροκ ρυθμούς...Open up my eager eyes...Cos I'm Mr.(Mrs)Brightside...! :)
Ααααχχχχ...Αυτά είναι............! :))







4 comments:

bill g. said...

Τέλειο! Ειδικά το πάρτυ στο πλοιάροιο πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά!

Iliaxtida said...

ναι...ηταν πολυ ωραια...ειδικα οταν μας πηγε βολτιτσα μεχρι μεσα.. :))

zekia said...

είχες πολύ γεμάτο πρόγραμμα πάντως! άδραξες τη μέρα!

Iliaxtida said...

zekia
και εχω γραψει τις 2 μερες μονο..τη δευτερη πηγα παλι στ θεατρο μετα στ μαγαζι ενος φιλου μου κ μετα για ποτο και την τριτη πριν τη συναυλια πηγα κ για καφε με τη μαμα της φιλης μ που με φιλοξενουσε!!χαχα