Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

Wednesday, June 6, 2012

Τελικά έχω καταλήξει σε ένα πράγμα. Ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν τίποτα κοινό, ενώ ταυτόχρονα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα...
Γιατί ενώ η ανιδιοτελής αγάπη σε ωθεί στο να θες το καλό του Άλλου, ο εγωιστικός έρωτας σε κάνει να τον θες μόνο δικό σου, αδιαφορώντας στιγμιαία για την προσωπική του ευτυχία, ελπίζοντας ότι αυτή δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από σένα...

4 comments:

Φανή said...

μου θυμισες μια συζητηση με κατι παιδια οταν ημουν 2α λυκειου.
μεταξυ των αλλων, υποθηκε το φοβερο 'στον ερωτα, αν δεν σου στειλει ο αλλος, ευχεσαι να εχει συμβει κατι -για να υπαρχει δικαιολογια που δεν στελνει-, τροχαιο, να του εχουν κλεψει το κινητο κλπ κλπ-,:P ενω στην αγαπη λες 'ας ειναι καλα κι ας μη μου στελνει'..

Iliaxtida said...

χαχαχαχα!τραβηγμενο μεν, βάσιμο δε. :)

Feli said...

υπάρχουν διάφορα είδη αγάπης όπως και έρωτα..όταν αφορά ένα ζευγάρι μπορείς να αγαπήσει αμέσως χωρίς να ερωτευτείς πρώτα; "είναι ήλιος και βροχή μαζί"

Iliaxtida said...

κοιτα, μπορεις να εισαι ζευγαρι με καποιον που απλα αγαπας, αλλα αυτο θα μενει παντα ανολοκληρωτο κ γενικα δεν το θεωρω καλο να συμβαινει. παρ' ολα αυτα αν συγκρινεις την αγαπη και τον ερωτα κ τα βαλεις διπλα διπλα ειναι δυο πραγματα συμβατα και αλληλοσυγκρουομενα ταυτοχρονα, για το λογο που γραφω στο ποστ (και κατεληξα μετα απο σκεψη και εσωτερικη παλη σε αυτο, κ ακομα το παλευω!)