Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

Tuesday, May 25, 2010

Μικρές χαρές vol.I

"Όταν βλέπεις σκύλους να κυλιούνται στο χορτάρι και αυτό να τους αρκεί, όταν βλέπεις μικρά παιδιά να ουρλιάζουν από χαρά επειδή κάνουν τραμπάλα, τότε θυμάσαι πως είναι τόσο απλό να ερωτευτείς, τόσο απλό να είσαι ευτυχισμένος.." Theia,άνοιξη 2010,Έρωτες αστικού πολιτισμού

Όταν εγώ σου έλεγα ότι η ζωή δεν είναι τίποτα άλλο παρά στιγμές, στιγμές που ο καθένας μας μπορεί να ζήσει όπως θέλει, να τις κάνει δικές του και άλλες να τις αφήσει να του φύγουν, γυρνούσες το κεφάλι στο πάτωμα με ένα διστακτικό "αλλά"...
Όταν σου είπα πως ότι θέλω να πάρω το παίρνω κάθε μέρα από τη ζωή μου, πως ότι θέλω το έχω και δε με νοιάζει να αναζητήσω κάτι άλλο, παρά να το δεχτώ με όλη μου την ψυχή όταν εκείνο έρθει να με βρει, γύρισες και μου είπες "ναι, αλλά..."
Μου είπες "μα τι πλάσμα είσαι εσύ;τίποτα δε θέλεις να πάρεις;"
Δε στο είπα. Αλλά αυτό που θέλω να πάρω το παίρνω κάθε φορά που είμαι μαζί σου...

5 comments:

Ανήσυχοι Άγγελοι said...

Πολύ όμορφες σκέψεις ηλιαχτίδα!!Η κάθε στιγμή μας είναι πολύτιμη!Ο τιτλός μικρές χαρές με πήγε και λίγο στην ταινία μηκρού μήκους "Small pleasures"..
"Μικρή&Τριανταφυλλένια"

Iliaxtida said...

απο εκει τον εμπνευστηκα!! :)

Θεά Καφροδίτη said...

Πάρε τα τρία μου.

Iliaxtida said...

τα τρια (σου) κοχυλια? :Ρ

Iliaxtida said...

chrisa να σαι καλα...κ συ το ιδιο :)