Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

Thursday, December 11, 2008

Μπάτσοι γουρούνια κλπ...

Όλοι γράφουν και λένε πλέον για όσα έχουν συμβεί..Ας γράψω λοιπόν και γω κάτι. Κάτι πολύ μικρό γιατί τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις (από την άλλη έχω και τενοντίτιδα και δε μπορώ να γράφω πολύ στο πληκτρολόγιο!). Διάβαζα τώρα το in.gr. Μα καλά, δεν είμαστε άνθρωποι εμείς πια. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ούτε μία συγγνώμη να ζητήσει ο μαλάκας και να κατηγορεί και το παιδί από πάνω; Και πες εντάξει, 15 χρονών παιδί είναι μπορεί να ήθελε να το παίξει άντρας, να σε έβρισε, να σε είπε μπάτσο, γουρούνι και όλα τα συναφή (τα οποία πολλάκις τυγχάνει να αληθεύουν...!) αλλά δεν παίρνεις μια ζωή έτσι απλά, χωρίς δεύτερη σκέψη..! Και αν το κάνεις, μετά δεν αρνείσαι τις κατηγορίες τόσων αυτόπτων μαρτύρων οι οποίοι επιμένουν ότι λες ψέμματα! Ήθελες να το παίξεις άντρας στο 15χρόνο αλλά μπροστά στις κατηγορίες όλων αυτών που σε προκαλούν να πεις την αλήθεια είσαι πιο κότα και από κότα ε; Μας έπεισες φίλε! Και με δικηγόρο τον Κούγια καλό ένστολο (ριγέ απρόμαυρο) βίο σου εύχομαι!!!

Απαπααά..Τα 'πα και ησύχασα...!

10 comments:

Haris said...

Πάρα πολύ δύσκολο ένας μπάτσος να πάει φυλακή. Ή έστω να πάει φυλακή χωρίς ξεχωριστά προνόμια, πρόωρη αποφυλάκιση και τα συναφή. Και ο λόγος είναι απλός: φοβούνται μην μιλήσει.

exilio said...

That's true..

..εμείς δεν πρέπει να σωπάσουμε γιατί καήκαμε..

lz said...

Καμια πραξη δεν ειναι αξια αφαιρεσης ζωης.Καμια απολυτως.Ακομα και αν σκοτωσει καποιος δεν του αξιζει να πεθανει...Ποσο μαλλον αυτος ο πιτσιρικας.

Iliaxtida said...

Haris
Όντως.Δεν υπάρχει πιο διεφθαρμένος τομέας από εκείνον της αστυνομίας.Και δε βάζω μόνο την ελληνική μέσα!

exilio
κατι πρεπει να γινει απο δω κ περα..

Iz
...Σιγουρα δν εχει νοημα να πεθανει εφοσον δν μπορει να ξαναφερει τη ζωη που πηρε...

eternal said...

..ούτε άνθρωπος δεν πρέπει να λέγεται.. εδώ είναι όμως και ο παράδεισος εδώ και η κόλαση..

Iliaxtida said...

eternal
οτι εδω θα τιμωρηθουμε η θα ανταμειφθουμε ειναι γεγονος! Ακομα κ αν στην αρχη επικρατησει το αδικο, παντα καποια στιγμη ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει

xaroylita said...

Eύχομαι η ηλιαχτίδα σου, να φωτίσει τις καρδιές μας.. Για ένα λαμπερό αύριο.. Χαρούμενες γιορτές και καλή χρονιά.

Iliaxtida said...

Σ'ευχαριστω xaroulita! Θα το προσπαθησω γιατι μαυτα που γινονται στον κοσμο (μας) νιωθω σα να μου τελειωνει η θετικη ενεργεια... :( φιλακια κ καλες γιορτες σε ολους!!

Pittermilk said...

Ας δείξουν έστω και τόσο αργά πια οτι οι δολοφόνοι τιμωρούνται σε αυτήν την χώρα τιμωρούνται όπως τους αξίζει ανεξάρτητα της ¨στολής¨ τους.Η δικαιοσύνη είναι τυφλή ,αλλά φαίνεται οτι για τους μπάτσους ανοίγει που και που το ένα μάτι της.

Την καλησπέρα μου

Iliaxtida said...

pittermilk
στην περιπτωση μας πρεπει οπωσδηποτε να τα ανοιξει κ τα δυο διπλατα αν θελει να αποκαλειται "δικαιοσυνη"!