Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

Sunday, May 13, 2007

Κατά στη φαλαινοθηρία, υπέρ στη ΖΩΗ !

Για σήμερα θα ήθελα να αφήσω απλά ένα σημείωμα περιβαλλοντολογικού περιεχομένου..Μπείτε όλοι στο site της Greenpeace www.greenpeace.gr
και βαλτε και σεις το χερακι σας-ή το προσωπάκι σας καλύτερα!- στο να καταφέρει να μπει η Ελλάδα στη Διεθνή Επιτροπή Φαλαινοθηρίας!
Άντε, τι περιμένετε;;;!

7 comments:

Anonymous said...

Όλοι να κάνουμε ότι μπορούμε για ταχθει η Ελλάδα κατά!! Μπες στο http://magicasland.com/ δεις σχετικά με αυτό το θέμα...

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην μπλογκόσφαιρα! :)

(μιλάει ο -και καλά- παλιός, που είναι εδώ από τον Μάρτη...)

Πολύ καλή η προσπάθεια! Ελπίζω βέβαια ότι εφόσον μπουν στην επιτροπή, θα ψηφίσουν κατά μετά... Γιατί ποτέ δεν είναι να τους έχεις κι εμπιστοσύνη!

Ρίξτε μια ματιά κι εδώ αν θέλεις.

Μπορείτε ταυτόχρονα με την υπογραφή της επιστολής (στα δεξιά) προς την ΔΕΦ, να πάρετε και μια μικρή "εκδίκηση" εκ μέρους των φαλαινών, παίζοντας! ;)

Iliaxtida said...

nmpardakis
ευχαριστω πολυ για το link..Μακαρι να σταματησει αυτο το πραγμα αλλα γενικα να σταματησει αυτη η ολεθρια καταστροφη του περιβαλλοντος..

i doda vinkeln
καλημερα κ ευχαριστω!Καλως σας βρηκα..Ναι εχεις δικιο αλλα ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα..Καλο το παιχνιδακι! :) Εμενα η αγαπημενη μου ειναι η Ορκα!! :D

aneksartitos2 said...

απλα μπραβο για την πρωτοβουλια σου

Mathilde said...

Μόλις γύρισα από την ψηφοφορία!
Δεν είχα ιδέα, ευχαριστώ για την πληροφορία, θα ανεβάσω κάτι ανάλογο στο μπλογκ μου..!
Μπράβο σου πάντως!

Iliaxtida said...

mathilde&aneksartitos
ευχαριστω πολυ!!Ας κανουμε οτι μπορουμε γιατι κατα τη γνωμη μου τετοια ζητηματα μπορει να ειναι φαινομενικα μικρα αλλα στην ουσια ειναι πολυ σημαντικα.Ελπιζω να φωτογραφηθηκατε!!Χμμμ...!! :)